Despre Atlas TV

turnTeleviziunea ATLAS (Diplomatic) a luat fiinta în anul 1994 si emite zilnic, timp de 8 ore, în intervalele 9.00- 13.00, 18.00- 21.00. În prezent postul de televiziune este receptionat în 90 % dintre localitatile judetului Vrancea (inclusiv orasele Focsani, Odobesti si majoritatea localitatilor rurale unde avem exclusivitate). Suntem in grila de programe a urmatoarelor retele : DIGITAL CABLE SYSTEM SA,SC UPC ROMANIA SRL (Focsani –Vrancea), SC TELECOM & NET SRL ADJUD, ADJUDU VECHI, ANGHELESTI, BURCIOAIA, CIORANI, COPACESTI, DOMNESTI, MARASESTI, PAUNESTI, PUFESTI, RUGINESTI, SISCANI, VALENI, VIISOARA din judetul Vrancea, CORNATEL, URECHESTI, SLOBOZIA din judetul Bacau.

În cadrul televiziunii Atlas TV îsi desfasoara activitatea 10 persoane.

Ca raspuns la cererile exprimate de vrânceni, am încercat si am reusit sa realizam un program care conecteaza societatea vrânceana la realitatea economica, sociala si culturala româneasca. Postul nostru de televiziune se afla în bazele de date ale Parlamentului European, fiind invitat de nenumarate ori la lucrarile acestuia desfasurate la cele doua sedii: Strasbourg si Bruxelles.

Profesionalismul si daruirea cu care noi ne impunem pe piata realizarilor de programe, ne motiveaza sa aducem la o confluenta, atât interesele publicitare ale sectorului privat, cât si nevoile financiare ale televiziunii.

atlas-tv