JURNAL STIRI ATLAS TV 22 MARTIE 2013

2
17
Mihaela Paun

2 COMENTARII

 1. ART. 151
  Exhumarea cadavrelor se poate face după minimum un an de la data înhumării şi numai în perioada 1 noiembrie – 31 martie; după 7 ani de la deces osemintele pot fi deshumate în orice perioadă a anului, fără avizul organului sanitar.
  -situatia actuala a clintei dumneavostra, Gabriela…nu are legatura cu certificate medicale proprii in fata dorintei clare de a fi lasat sa se odihneasca in liniste in pamantul natal.
  -„fetita este destul de mare ” capabila sa inteleaga trecutul si prezentul tatalui ei.
  -L E G E
  privind cimitirele, crematoriile umane şi serviciile funerare :
  Secţiunea a 6-a
  Înmormântarea
  Art. 15. – (1) Înmormântarea poate fi religioasă sau laică, precedată
  sau nu de incinerare.
  (2) Locul şi modalitatea înmormântării vor fi conforme voinţei
  exprimate în timpul vieţii de persoana decedată, fără nici o modificare a
  ultimei voinţe a acesteia.
  (3) Dacă pe timpul vieţii persoana decedată nu şi-a exprimat
  dorinţa referitoare la înmormântare, locul şi modalitatea înmormântării
  se hotărăsc de persoana, familia sau de autoritatea care se îngrijeşte de
  înmormântare.
  -este de precizat ca inmormantarea a facut-o sora decedatului!
  -chiar vreau sa vad ce judecator aproba deshumarea tinand cont doar de rautatea actualei sotii in ceeea ce priveste adevatata familie Cristian.Daca acest om are rude de gradul intai ,parintii in viata,urmasi care isi exprima clar protestul de a fi mutat dupa un an si 4 luni de la deces ,cine ii va lua in consideratie doar dorinta ei de al muta intr-o margine dintr-un cimitir din oras?pentru ca a fost agresata de falilie ,acum se razbuna cu plimbarea intr-un taxiu a unor oase?

 2. D-na avocat mi-as dori atat de mult sa cititi replica mea.Eu inteleg pozitia dumneavoastra ,dar susteni minciunile care vi le-a spus Gabriela legat de mormant si fetita.v-a relatat Gabriela cand a agresat si ea fizic si verbal fosta sotie a lui Octavian Cristian din motive nemotivate,doar dintr-o pura rivaliate .Acest om mai are si un alt fiu legitim,major, care atunci cand a fost la mormantul tatalui sau ,clienta dumneavostra i-a aruncat florile.in lege spune destul de clar:rudele apropiate,deci cine este mai apropiat decat proprii copii si parinti in viata?daca vointa lui nescrisa si vointa parintilor impreuna cu nepotul lor este de-al lasa acolo unde este ingropat

LĂSAȚI UN MESAJ