Nicu Constantin

0
82
PREMIILE VIP                     Nicu Constantin (n. 31 iulie 1938, Eforie Sud, județul Constanța; d. 15 septembrie 2009, București) a fost unul din cei mai mari actori români de comedie.

Activitate profesională

În 2001, Nicu Constantin a devenit cetățean de onoare al orașului Eforie Sud fiind decorat cu Ordinul Cultural, clasa I, pentru activitatea sa artistică. În palmaresul înregistrărilor lui Constantin se află peste 30 de filme de scurt și lung metraj, 600 de emisiuni de radio și peste 300 de televiziune. În 2005, în cadrul Galei UNITER, a primit premiul special pentru teatru de revistă, iar un an mai târziu, premiul UNITER pentru întreaga activitate.

Filmografie

  • The Prophecy: Forsaken (2005)
  • Ministerul comediei (1999)
  • Harababura (1990)
  • Borvizomanii (1988)
  • Mușchetarii în vacanță (1984)
  • Întoarcere la dragostea dintâi (1981)
  • Grăbește-te încet (1981)
  • Am o idee! (1981)
  • Ora zero (1979)
  • Totul pentru fotbal (1978)
  • Septembrie (1977)
  • Lupușor și Mieluțu (1975)
  • Vin cicliștii (1968) … Nicu
  • Împușcături pe portativ (1966)

LĂSAȚI UN MESAJ